Derek Llambias je za Sky Sports izjavio, da ponuda od The Profitable Group iz Singapore-a nikada nije ni postojala. Steve McMahon, predstavnik The Profitable Groupa je jutros izjavio, da su oni povukli svoju ponudu za Newcastle United, jer iz kluba nisu dobili nikakav odgovor, što je po njemu vrlo neprofesionalno.

Ko ovde laže, pitam vas ja? Gde su one dve ponude od preko 100. miliona funti? To je izjavio Llambias, pre neku nedelju, zar ne?

Ljudi koji se bolje razumeju od nas, kada se desi ili dogodi ovako nešto, vrlo često u tom slučaju koriste reč ADMINISTRACIJA!!!

Ako se prodaja ne dogodi do 31. avgusta, Newcastle United će u administraciju. Šta to znači? To znači da sezonu počinjemo sa -10 bodova i plate igračima neće biti isplaćene. Administratori mogu doći u klub već 1. septembra i prodati bilo šta u klubu(igrače, trening centar, stadion, sve, za najbolju moguću cenu koju mogu da dobiju). Oni mogu ostaviti eventualno 15. igrača sa kojima možemo igrati sezonu. Klub može biti prodat upola cene od svoje prave vrednosti. Mike Ashley tada neće dobiti niti jednu funtu, ali će se poslednji smejati.

Tužno da tužnije ne može biti!!!