[ Generalna ] 16 Jul, 2009 21:47

DARLINGTON  -  NEWCASTLE  UNITED

   

Ove subote, Newcastle United igra svoju drugu predsezonsku prijateljsku utakmicu, protiv Darlington-a. Meč se igra u 12.30pm(GMT) na Norther Echo Arena-i.

NUFC: Nile Ranger neće igrati jer je sa England U-21, Kazenga LuaLua pod velikim znakom pitanja zbog povrede. Obafemi Martins trenira, ali ne punom jačinom i teško da će nastupati.

Geremi, Xisco, Jonas Gutierrez i Sebastien Bassong su se vratili sa produženog odmora, treniraju sa ekipom i možda će neko od njih i zaigrati protiv Darlo-a. Andy Carroll se vraća u tim posle povrede i očekujemo da odigra makar jedno poluvreme.

 

photo: dailymail

 

 

[ Generalna ] 16 Jul, 2009 13:38

Posle primoranog otkazivanja meča sa Utrecht-om od strane FA Engleske, Newcastle United je uspeo da ugovori meč sa Leyton Orient-om. Medjutim, i taj meč ima negativnu pozadinu, jer je Leyton Orient otkazao svoj meč sa Luton-om, kako bi igrao sa Newcastle United-om. Naravno da su iz Luton-a besni na Leyton Orient, ali to nije naš problem. Mi ih imamo isuviše.

Meč sa Leyton Orient-om igra se u subotu 25. jula u 3pm(GMT), na  Matchroom Stadium-u, aka Brisbane Road, naravno u Londonu.


photo: kickandrush