Konačno lepe vesti iz Newcastle United-a za sve navijače crno-belih.The great Sir Bobby Robson je juče posetio trening bazu Newcastle-a u Benton-u gde je popričao sa stručnim štabom i igračima.

Robson-a je na trening lično pozvao manager Newcastle United-a , Sam Allardyce.

Allardyce:"Bobby-a zdravlje ne služi baš najbolje ali uvek je dobro imati šansu da popričate sa njim.On je juče bio na treningu i mnogi ljudi koji rade u klubu ga poznaju veoma dobro i oni su takodje iskoristili priliku da popričaju sa njim".

"Robson mi je doslovce rekao da treba uvek da budem pozitivan i da imam poverenja u svoj tim.Rekao mi je da je veoma teško voditi ovaj klub ali je čast voditi tako veliki klub kao što je Newcastle United".

Znajući Bobby-ev karakter on će već koliko danas nazvati Allardyce-a da mu da nekoliko saveta.Ali što je najvažnije od svega Robson-u je sada najpotrebnije dobro zdravlje.

Bilo bi zaista dobro da novi čelnici kluba Robson-u daju nekakvu simboličnu ulogu u Allardyce-ovom stručnom štabu kako bi se on pojavljivao na treninzima a svi znamo da Robson to najviše voli.

Ponovno povezivanje Bobby Robson-a sa Newcastle United-om može biti samo pozitivno,nikako negativno!!!

                

                           Večiti  pozitivac  -  Sir  Bobby  Robson