Chelsea boss Avram Grant je izjavio da baš i nije impresioniran svojim zemljakom Tal Ben Haim-om u Chelsea-u i sve su glasniji signali sa St. James' Park-a da će Sam Allardyce pokušati da već u januaru u Newcastle United dovede Ben Haim-a.

Mi zaista ne možemo ovog momenta znati dali će se taj transfer i ostvariti ali jedno znamo,da je Sam Allardyce očaran igrama Ben Haim-a kojeg je i trenirao u Bolton-u.

Priča se da će Allardyce pokušati Ben Haim-a da dovede na pozajmicu ali ako to ne uspe ponudiće za njega 1.milion funti(što je po meni veoma malo).

Još letos je Allardyce hteo da dovede Ben Haim-a ali je on ipak odlučio da potpiše za Chelsea.Verovatno je sada i shvatio da je krenuo u pogrešnom smeru jer tamo gotovo da ni ne igra od kada je Jose Mourinho napusti Chelsea.

Newcastle-ov scout Paul Montgomery je otputovao u Škotsku kako bi posmatrao desnog beka Rangers-a Alan Hutton-a.Hutton bi bio idealna zamena za Stephen Carr-a.Medjutim,kako piše The Evening Chronicle,za njega je zainteresovan i Manchester United.Ako je ta vest tačna šanse Newcastle-a da dovede Hutton-a se drastično umanjuju.

   

             Tal Ben Haim                                       Alan Hutton