NEWCASTLE  UNITED  -  VALENCIA

   

Poslednju predsezonsku utakmicu Newcastle United igra u subotu na St. Jame's Park-u sa španskom Valencia-om.Meč počinje u 5pm(GMT) ne kako je prvobitno trebao da počne u 3pm(GMT), zbog problema sa letom španske ekipe.

Povredjeni: Faye, Kadar, Viduka, , Carroll, LuaLua, Zamblera, Baheng , verovatno i Ameobi dok Barton popravlja svoj fitness level.

Michael Owen se vratio treninzima ali sutra neće igrati.Obafemi Martins će verovatno igrati 45. minuta.N'Zogbia će verovatno biti u konkurenciji za tim.

Fabricio Coloccini je u Newcastle-u , trebao bi do kraja dana da potpiše i verovatno će sutra i biti predstavljen navijačima.Možda i u timu?Coloccini se slikao sa novim dresom , sreo se naravno i sa Keegan-om , čeka se samo zvanično saopštenje Newcastle United-a.

U Newcastle-u su i dva igrača na probi , jedan je iz Boavista-e(neki tvrde da je to Dados Pessoais) dok za drugog ne znamo odakle je.Obojica su na treninzima postigli golove ispred Kevin Keegan-a i možemo možda i očekivati Bassong-ov scenario iz Doncaster-a.Medjutim , njihovi transferi su na čekanju jer Alan Smith navodno nije prihvatio uslove Everton-a.

Newcastle United će protiv Valencia-e istrčati u novom trećem dresu !!!photo: nufc.co.uk