Po pisanjima nekih Liverpool-skih ali i medija iz Newcastle-a , Alan Smith se nalazi u Liverpool-u gde će obaviti medicinske preglede , kako bi potpisao za Everton.Ta vest se juče pronela i North-West-om i North-East-om , ali pogadjajte šta se desilo?Alan Smith se pojavio na jučerašnjem i jutrašnjem treningu Newcastle United-a i čini se da su sve špekulacije oko njegovog prelaska u Everton tog trenutka pale u vodu.

Smith je izostavljen sa utakmice sa PSV-om , Keegan je njegovo odsustvo obrazložio rečima da je Smith dobio udarac u članak na meču sa Mallorca-om i da računa na njega.Medjutim , ponuda Everton-a od 3. miliona funti , čini se da ni Keegan-a nije ostavila ravnodušnim.

Da podsetimo , Smith-ova nedeljan plata u Newcastle-u je 60,000 funti , doveden je za 6. miliona funti i postigao je samo jedan jedini gol za Newcastle United na debiju protiv Sampdoria-e prošlog leta.

Manager Everton-a , David Moyes je prodao napadača Andy Johnson-a Fulham-u i to nam daje za pravo da se zaista nadamo da će Smith napustiti redove Newcastle United-a.

Nada umire poslednja...

 

                             ALAN  SMITH ... ON HIS WAY ... OR  NOT