[ Generalna ] 31 Januar, 2008 20:33

Defanzivac Newcastle United-a , David Rozehnal potpisao je za Lazio.Newcastle je iznenadjujuće pustio reprezentativca Republike Češke na pozajmicu do kraja sezone , sa mogućnošću potpisivanja dugoročnog ugovora !!!

David Rozehnal je u Newcastle stigao leta 2007. godine iz PSG-a za 2,9. miliona funti i zabeležio 25. nastupa za crno-bele.Ponuda Lazio-a je stigla samo nekoliko sati pre isteka prelaznog roka.



Još jednom se pokazalo da se u Newcastle-u ne zna ni ko pije ni ko plaća !!!Pre samo par dana Keegan je izjavio da očekuje dva ili tri nova pojačanja i da nema nameru da proda niti jednog igrača , jer nam je brojnost igrača u prvom timu ionako mala.Zatim , došao je i taj poslednji dan januarskog prelaznog roku i prvo su počele špekulacije oko N'Zogbia-inog prelaska u Tottenham.Novih pojačanja ni na vidiku i sada vest da je David Rozehnal otišao u Lazio!!!

Jel' to ta nova Keegan-ova revolucija u Newcastle-u?Prodaje reprezentativca zemlje koja učestvuje na EURO 2008?!?

Ljudi , jel' vi nas zajebavate ???

     

                          David ... idi  tamo  gde  će te  više  ceniti 

[ Generalna ] 31 Januar, 2008 16:24

Newcastle United je poslednjeg dana januarskog prelaznog roka u svoje redove doveo mladog sedamnaestogodišnjeg italijanskog reprezentativca , Fabio Zamblera-u.

Fabio Zamblera je napadač , prošao je medicinske testove i potpisao ugovor na četiri i pol godine.Zamblera je doveden iz italijanksog prvoligaša Atalanta-e.

 

                            Novo  pojačanje , Fabio  Zamblera  u  (plavom  dresu)