Posle boks meča Dyer-Bowyer na terenu St. James' Park-a, posle boks meča u najavi Barton-Enrique na Ewood Park-u, boks meč u trening centru Newcastle-a, Benton HQ, imali su Andy Carroll i Charles N'Zogbia.

Posle uočljivog ne zalaganja kako na treninzima tako i na utakmicama N'Zogbia-e, očito je mladom Carroll-u prekipelo to i da gleda, pa je stvar uzeo u svoje ruke i nokautirao N'Zogbia-u.Na treningu su razmenjivali udarce, palo je i rvanje grčko-rimskim stilom, a sve to je nastavljeno i u svlačionici.

Incident se dogodio juče(utorak) na prepodnevnom treningu, kada je Carroll rekao N'Zogbia-i da potrči malo i da pokaže malo zalaganja, na šta mu je N'Zogbia replicirao, rekavši mu da Carroll zna gde treba da ide.To je razbesnelo visokog Carroll-a, koji je prišao N'Zogbia-i i raspalio ga po faci.Medjutim, ni N'Zogbia nije sedeo skrštenih ruku, pa je i on uzvratio.Michael Owen je pokušao da ih rastavi ...

Izmedju ostalog, Joe Kinnear očajnički pokušava da proda Shay Given-a Manchester City-u za 10. miliona funti, kako bi imao 20. miliona funti na raspolaganju za transfere.Medjutim, nikoga još nismo doveli, jedino je Peter Lovenkrands još uvek na probi.

Crno nam se piše...