Baš kada je počeo dobro da igra, baš kada se klonio incidenata van terena, baš kada je postigao i svoj prvi gol ove sezone i nagovestio bolje dane za njega, Joey Barton je povredio ligamente desnog kolena.Ova povreda će ga od terena odvojiti najmanje dva meseca.

Danas je Barton bio na skeniranju i snimak je pokazao da je u meču sa Wigan-om u subotu oštetio ligamente desnog kolena.Ova povreda će ga odvojiti od tima Newcastle-a deset ligaških i kup utakmica.

Možda če ova povreda primorati Kinnear-a da više u veznom redu koristi Geremi-a ili N'Zogbia-u.Tu su još Duff, Gutierrez, Guthrie i Butt(kojem preti auomatska suspenzija od jednog meča ako dobije još jedan žuti karton).Kad ćemo ponovo u dresu Newcastle-a videti Nacho Gonzalez-a, ko zna?

Neki mediji su danas objavili vest da se Michael Owen navodno posvadjao sa managerom Joe Kinnear-om oko minutaže koje mu ovaj pruža u dresu Newcastle-a od kada se Owen oporavio od povrede.Navodno je Owen bio besan na Kinnear-a što ga nije uvrstio u startnu postavu u meču protiv Wigan-a i navodno otud i mlaka reakcija Micahel Owen-a posle postignutog gola.Navodno je Owen besan napustio i St. James' Park, odbijajući da se pojavi na konferenciji za štampu posle meča.Ovu priču je danas naravno demantovao i Joe Kinnear rečima da nema govora o tome da se posvadjao sa Owen-om ali da razume njegovu situaciju vezano za novi ugovor ali i za reprezentaciju Engleske.Owen je po njegovim rečima najbolji igrač u klubu.

Photo: telegraph.co.uk