FULHAM  -  NEWCASTLE  UNITED

 

Sledeći meč u Premier League, Newcastle United igra u prestonici na Craven Cottage-u protiv ekipe Fulham-a.Meč se igra u nedelju sa početkom u 4pm(GMT).

Pre mečeva koji se igraju u subotu, Newcastle se nalazi na 14. mestu, za razliku od Fulham-a koji je na 16. mestu.Pobedom protiv Aston Villa-e skočili smo šest mesta i imamo šansu da pobedom skočimo za isto toliko mesta, dakle na 8. mesto, što bi zaista bilo vrlo vrlo lepo, obzirom u kakvoj se situaciji nalazi klub posle Keegan-ovog odlaska.

Povredjeni: Viduka, Smith, Xisco i Gonzalez.

Joe Kinnear je najavio istih XI kao i protiv Aston Villa-e, dakle Owen i Guthrie na klupi za rezerve.Owen još nije zaigrao na Craven Cottage-u u dresu Newcastle-a jer je bio povredjen prethodnih sezona.Igrao je dva puta na ovom stadionu ali u desu Liverpool-a ali se nije upisao u strelce.Možda će to po prvi put učiniti u nedelju?

Sudija: Martin Atkinson (isti onaj koji nam je sudio u porazu od Arsenal-a od 3:0 gde je svirao penal za Arsenal.Isti onaj koji nam je sudio protiv Blackburna na St. James' Park-u gde je priznao gol Samba-e iz čistog offside-a i nije isključio jednog igrača Blackburn-a posle grubog faula nad N'Zogbia-om.Isti onaj koji nam je sudio na SJP-u protiv Manchester City-a sviravši nepostojeći penal za City pritom isključivši Beye-a)


Toon @ The Cottage - U Premier league

2007/08: Won 1-0 Barton (pen)
2006/07: Lost 1-2 Martins
2005/06: Lost 0-1
2004/05: Won 3-1 Ambrose, Kluivert, Ameobi
2003/04: Won 3-2 Robert, Shearer, Shearer  
2002/03: Lost 1-2 Shearer, Shearer
2001/02: Lost 1-3 Speed

RTS 2 je najavio prenos sa početkom u 17h, ali obzirom da se igra tenis u Dohi , ko zna?