Loše vesti stižu iz Newcastle United-a.Urugvajac koji je na pozajmici u našem klubu Ignacio Gonzalez moraće na operaciju ahilove tetive koja će ga odvojiti od terena najmanje četiri meseca.

Postoji u celoj ovoj priči jedan problem.Zašto se čekalo dva meseca da bi se potvrdilo da Nacho tek sada treba da ide na operaciju?

Gonzalez je za Newcastle United odigrao samo 38. minuta, ušavši dva puta kao rezerva(Hull, West Ham) i teško da ćemo ga ponovo videti u dresu Newcastle-a.Stigao je u Newcastle na pozajmicu iz Valencia-e poslednjeg dana prelaznog roka i ima 26. godina.Pre Valencia-e igrao je za Urugvajski Danubio.Iz Danubio-a je stigao u Valencia-u samo dan pre nego što su ga španci poslali u Newcastle United na jednogodišnju pozajmicu?!?

On se tako pridružio listi igrača koji su povredjeni na duže vreme.To su Mark Viduka i Alan Smith(seća li se njega neko?).

Joe Kinnear ovih dana ponovo ima problema sa FA Engleske zbog izjave da je sudija Martin Atkinson sudio kao Mickey Mouse(u slengu dno dna) i da nas je on koštao pobede.

Štampa objavljuje da su dva Amerikanca zainteresovana da kupe Newcastle United i to pre svih Philip Anschutz(vlasnik LA Galaxy-a) i Clark Hunt(vlasnik FC Dallas-a).Pominju se još i Paul Allen(suvlasnik Seattle Sounders-a FC) i  Mark Cuban(vlasnik nekog košarkaškog kluba).

Navodno su oni spremni da na mesto manager-a Newcastle United-a postave Alan Shearer-a.Čak su juče(ponedeljak) i kvote u kladionicama padale na Shearer-a.

Shearer je danas(utorak) izjavio da je iznenadjen padom kvota na njega i da su to sve same gluposti.

Newcastle United - klub u kojem nikada nije dosadno!!!

     IGNACIO  GONZALEZ - No. 15 (photo nufc.co.uk)