Emre , vezni igrač Newcastle United-a , nalazi se medju 23 igrača reprezentacije Turske za predstojeći EURO 2008 , koji počinje 7. juna i igra se u Austriji i Švajcarskoj.

Yildiray Basturk , Ibrahim Kas i Halil Altintop neće putovati na EURO 2008.Ovaj trio se pridružio Hakan Sukur-u , koji takodje ne putuje na EURO.Medjutim , brat blizanac Halil Altintop-a , Hamit Altintop je medju 23. igrača za EURO 2008.

 

Meta Newcastle-a , napadač reprezentacije Francuske , Bafe Gomis , debitovao je sa dva gola za reprezentaciju Francuske u pobedi nad reprezentacijom Ekvadora od 2:0.Bafe Gomis je iz reprezentacije Francuske potisnuo nikog drugog do Djibril Cisse-a , koji se ponovo nije našao ni medju 23. igrača za EURO 2008.Na EURO 2008 ne putuje ni iskusni napadač Juventus-a David Trezeguet.Stižu vesti sa ostrva da je Wigan-ov manager , dosadni Steve Bruce , ponudio Newcastle-u za usluge Charles N'Zogbia-e ni manje ni više nego 3.5 miliona funti.Ovo nam zaista zvuči kao prvoaprilska šala , zar ne?

U proteklih nekoliko dana N'Zogbia je par puta izjavio da je srećan u Newcastle-u i vrlo je moguće da će on i ostati u Newcastle United-u.Kevin Keegan ne želi da izgubi takvog igrača kao što je mladi Charles i ako on želi da ostane u Newcastle-u , Keegan ćemu sigurno pomoći da bude još bolji igrač.