Iako je sezona završena , u Newcastle Unitedu je ovih dana veoma radno.Mnogo , mnogo igrača je povezivano sa Newcastle-om , kako za pojačanja tako i za odlaske.

U centru zbivanja je naravno Michael Owen sa kojim su danas započeti razgovori oko njegovog novog ugovora.Preliminarne razgovore sa Owen-ovim agentom danas su obavili Dennis Wise i Tony Jimenez.Opšte je poznato da Owen u Newcastle-u ima nedeljnu platu od 115.000 funti i da Mike Ashley želi da uvede neku vrstu limita za plate , koja bi iznosila oko 80.000 funti nedeljno za najbolje igrače u klubu.Priča se da bi Owen možda i pristao na smanjenje plate na 80.000 funti ali da mu se ponude mnogobrojni bonusi za nastupe , golove , itd...

Peter Ramage je danas potpisao trogodišnji ugovor sa Queens Park Rangers-om.Želimo mu puno sreće u nastavku karijere.

Alan Smith bi vrlo lako mogao da završi u Middlesbrough-u ali ne treba zaboraviti da je za njega zainteresovan i Walter Smith , manager Rangers-a.Ako za njega dobijemo 5-6 miliona funti , to će ipak biti dobar business.

Reading je ispao iz Premier League ali Keegan je veoma zainteresovan za dovodjenje levog beka tog tima Nicky Shorey-a.Njegova cena na tržištu je 2.5. miliona funti.

Danas su pojedini ostrvski mediji javili da je Newcastle zainteresovan za napadača PSG-a Amara Diane.Navodno je on izjavio da bi voleo da zaigra za Newcastle United(baš kao i ja).

Newcastle je takodje zainteresovan i za Birmingham-ovog veznog igrača Olivier Kapo , koji je imao vrlo dobru debitantsku sezonu u ovom Engleskom klubu.Njegova cena je negde oko 5. miliona funti.

Čudno je jedini to , zašto uvek pokušavamo da dovedemo igrače iz klubova koji su ispali iz lige(Reading,Birmingham,PSG)?

Priča se da su se Charles N'Zogbia i Abdoulaye Faye posvadjali bukvalno sat vremena pre meča sa Evertonom i to oko visine plate.Navodno je Faye zadirkivao N'Zogbia-u oko visine njegove plate , mali Charles je pobesneo i igrači su ih jedva razdvojili.

Tužna vest je da je Geremi-eva sestra Nantchouang izgubila bitku sa leukemijom u 35- godini života.R.I.P.