[ Generalna ] 18 Februar, 2007 23:35

Napadač Liverpool-a Craig Bellamy je kako pojedini tabloidi u Engleskoj pišu a pre svih News of the Worl, udario palicom za golf po nozi svog klupskog kolegu John Arne Riise-a.

U priču su umešani i Jermaine Pennant,Robbie Fowler i Jerzy Dudek koji su sa već pomenutim dvojcem bili u restoranu u Portugal-u gde se Liverpool priprema za meč protiv Barcelona-e u okviru Champions League.

Naime,njih petorica su bili pijani i Bellamy-u se nije svidelo to što je Riise odbio da učestvuje u karaoke zabavi u restoranu Monty.

Kada su se vratili u hotel Bellamy je u hotelskoj sobi palicom za golf udario po nozi

John Arne Riise-a.

                 

 

 

[ Generalna ] 18 Februar, 2007 12:43

Manager Newcastle United-a Glenn Roeder je izjavio da je zainteresovan za tri igrača iz njegovog bivšeg kluba West Ham United-a.

Roeder je zainteresovan za napadača Dean Ashton-a , defanzivca Anton Ferdinand-a i veznog igrača i kapitena West Ham United-a Nigel Reo-Coker-a. 

Roeder je propustio priliku da prošlog januara dovede Ashton-a u Newcastle United prosto zato jer Roeder tada nije ni bio trener Newcastle United-a.Dean Ashton je da podsetimo prešao iz Norwich-a u West Ham United za 7.25 miliona funti. 

Roeder takođe misli da je Anton Ferdinand ključ za rešavanje Newcastle-ovih problema u odbrani. 

Vezni igrač i kapiten West Ham-a Nigel Reo-Coker bi bio savršena zamena Emre-a.

Emre naime ima velikih problem zbog rasnih izjava upućenim pojedinim tamnoputim

igračima u Premier League i sve su jače glasine da će on na kraju sezone i napustiti

Newcastle United

  

West Ham United-ov trojac : Dean Ashton , Anton Ferdinand i Nigel Reo-Coker