[ Generalna ] 29 Jun, 2018 23:30

Sada već bivši igrač Swansea Ki Sung-Yueng je kao slobodan igrač prešao u Newcastle United.

Ki je reprezentativac Južne Koreje, ima 29 godina i igra na poziciji centralnog veznog igrača.

Ki je potpisao dvogodišnji ugovor i predstavljen je u novom crno-belom dresu.

photo: nufc.co.uk

[ Generalna ] 14 Jun, 2018 19:36
photo: nufc.co.uk
[ Generalna ] 03 Jun, 2018 18:36

Golman Newcastle Uniteda Martin Dubravka potpisao je permanentni ugovor sa našim klubom do leta 2022. godine.

Dubravka je stigao na pozajmicu u januaru 2018. godine iz Sparte iz Praga. Svojim odbranama je impresionirao sve u klubu, tako da je odlučeno da se sa njim potpiše četvorogodišnji ugovor. 

Newcastle United će za njegove usluge Sparti morati da plati obeštećenje u visini od 4 miliona funti.

photo: independent.co.uk

[ Generalna ] 22 Maj, 2018 21:49

Tresla se gora, rodio se miš. Mediji u Engleskoj, pre svih Chronicle, javili su da Rafael Benítez ostaje u Newcastle Unitedu još (najmanje) godinu dana. Sledećeg leta mu ističe ugovor. Do tada može milion stvari da se desi.

U prevodu, imam još dva prelazna roka. Ako me opet budete zavrnuli za pojačanja, sledećeg leta odlazim iz kluba.

photo: ecestaticos

[ Generalna ] 17 Maj, 2018 22:51

Još se ni mastilo nije osušilo na čuvenom saopštenju za javnost Mike Ashleya posle završetka sezone i njegovih reči da se nada da će Rafael Benitez ostati u Newcastle Unitedu, počele su spekulacije da je Rafael Benitez na meti West Ham Uniteda.

Prvo su tiho preko društvenih mreža pojedini navijači West Ham Uniteda pominjali mogućnost da bi Benitez mogao da sedne na klupu tog kluba, da bi sinoć Sky Sports javio, da je Benitez prva meta tog Londonskog kluba, koji je samo nekoliko sati pre toga, otpustio trenera Davida Moyesa.

Danas se stvar pošteno zakuvala, jer su gazde West Ham Uniteda David Gold i David Sulliven izdali sopštenje za javnost u kojem su rekli, da su sigurni, da će za sedam dana angažovati trenera svetskog kalibra koji ima uspeha i u Engleskoj i u Evropi.

Mnogi su tvrdili da Rafael Benitez sigurno prelazi u West Ham, dok taj Londonski klub u svoje redove nije doveo bivšeg trenera Manchester Citya i Real Madrida Manuela Pellegrinia.

Da podsetimo, Benitez ima otkupnu klauzulu u visini od 6 miliona funti i to je u današnjem fudbalskom svetu, za trenera takvog kalibra ništa.

Ako Mike Ashley želi Beniteza i dalje na klupi Newcastle Uniteda, on će ovu stvar rešiti za pet minuta, tako što će Benitezu dati solidan budžet za pojačanja i produžiti ugovor sa njim na još nekoliko godina. Ako ga ne želi, Benitez će otići iz kluba, u to nemojte sumnjati a Ashley će brojati onih 6 miliona funti i za trenera angažovati nekog njegovog drugara iz kazina.

Samo, onda mene u tom filmu više nećete gledati...

 photo: metrouk

«Prethodni   1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... 331 332 333  Sledeći»