SPORTING BRAGA  -  NEWCASTLE UNITED  4 : 0

Sramotno drugo poluvreme igrača u crno-belim dresovima rezultiralo je visokim porazom od 4:0.

Prijateljski meč u Bragi pokazao je svima koliko smo u svim linijama tanki. Benitez je izveo Championship tim (osim Dubravke). Prvo poluvreme je još i bilo đene-đene, gde su Svrake pretile iz kontri, ali završni pas nije bio dobar, tako da je jedina prava pretnja ka golu golmana domaćih bio udarac sa distance od strane Matta Ritchiea, dok je nešto kasnije i Perez promašio prazan gol.

Sa druge strane, ponovo je bio raspoložen golman crno-belih Martin Dubravka, koji je sa nekoliko dobrih odbrana spasao svoj tim, tako da vam i taj podatak govori u kakvom smo haosu.

U drugom poluvremenu, sve je išlo na vodenicu Brage. Svaki udarac je završio iza leđa prvo Dubravke, pa onda i Darlowa koji je primio tri laka komada za petnaestak minuta.

Prvi gol za Bragu postigao je Horta prelepim udarcem sa dvadeset pet metara. Prethodno je Diame poslao dugu loptu pravo u noge protivniku.

Na 2:0 povisio je Novais, dok su grogiranog protivnika nokautirali golovima za 3:0 prvo Fransergio i Sousa za 4:0.


Konačan rezultat: 4 : 0


NUFC: Dubravka (Darlow 70), Yedlin (Manquillo 70), Lascelles (Schar 46), Clark, Dummett, Ritchie (Roberts 80), Hayden (Sung-yueng 66), Diame, Atsu (Murphy 66), Perez (Longstaff 80), Gayle (Joselu 70).
Subs n/u: Elliot, Armstrong, Yarney, Fernandez, Sterry.

SCB: Matheus, Sequeira, Wilson (Dyego Sousa 81), Paulinho (Xadas 20 [Joao Novais 64]), R.Horta, Claudemir, Fransergio, Raul Silva, Bruno Viana, R.Esgaio, M.Goiano.

photo: dailymail