Utorak nam je doneo nove i to veoma snažne reakcije medija oko mogućeg imenovanja Terry Venables-a za privremenog manager-a, osam kola pre kraja prvenstva.Medjutim, tu vest su kako Sky Sports javlja, čelnici kluba demantovali, jer mi tobože imamo Kinnear-a.

Kako je The Daily Mail javio, nekoliko igrača Newcastle-a je izgubilo poverenje u dvojac trenera Chris Hughton-a i Colin Calderwood-a i njihovo umeće da mogu da spasu Newcastle od ispadanja.Na sastanku su neki igrači pitani šta žele trenutno i mnogi su odgovorili da žele manager-a koji može da spasi Newcastle od ispadanja a njegovo ime je Terry Venables.Čelnicima je rečeno da oni respektuju Hughton-a, ali on jednostavno nije manager koji bi postavio stvari na svoje mesto, za tako kratko vreme.

Medjutim, kako Sky Sports javlja, čelnici Newcastle-a su brže-bolje demantovali vest da se priprema dovodjenje Venables-a, jer mi imamo Kinnear-a.

Ništa, mi smo brod koji plovi morem, ka ledenim bregovima.Medjutim, ja još uvek ne znam da li Mike Ashley vidi koje je ime na tom brodu?Mislim da je ceo svet odavno video ime na našem brodu: TITANIC

 

                            TERRY  VENABLES  ...  ZAŠTO  DA  NE ?