Svi, ali baš svi pričaju kako ekipa koja igra kao Newcastle United ne može da ispadne.Svi pričaju da je ekipa po imenima suviše dobra da bi ispala.Podsećam ih na Leeds United i na imena koja su igrali u tom timu a ispali su 2004. godine(Robinson, Richardson, Radebe, Duberry, Kilgallon, Harte, Kelly, Wilcox, McPhail, Matteo, Pennant, Smith, Milner, igrali su tamo i Woodgate, Bowyer, Viduka...)

Ljudi, uopšte nije bitno kako igramo, iz prostog razloga jer ne uzimamo bodove.Šta vredi što dobro igramo kada gubimo(Man United, Arsenal).Jedinu ekipu koju smo pobedili a da je iz gornjeg dela tabele je Aston Villa(2-0 na SJP-u).

Ostalo je još osam kola do kraja.Trebaju nam tri pobede i još možda dva remija, ili četiri pobede i jedan remi za opstanak...

Znam da svi govore o toj magičnoj cifri od 42. boda(koliko je navodno dovoljno da se ostane) ali West Ham United je u sezoni 2001/02 ispao i sa svih 42. boda.Ali, mislim da će ove godine biti dovoljno i 40. bodova za opstanak(dakle tri pobede i jedan remi).

Ljudi, ako ne možemo da pobedimo na St. James' Park-u ekipe kao što su Portsmouth, Middlesbrough i Fulham i treba da ispadnemo !!!

Ja mislim da ćemo dobiti sve tri i da ćemo uzeti još koji bod na gostovanju(Stoke i eventualno Tottenham) i da ćemo tako i ostati u ligi.

ZATO I PORUČUJEM SVIMA :