Visoki napadač Newcastle United-a, 20-ogodišnji Andy Carroll, produžio je svoj ugovor sa klubom na još tri i pol godine.

Carroll: "Presrećan sam što sam produžio ugovor sa Newcastle United-om.Ovo je jedino mesto gde ja želim da igram fudbal i ova sezona je kao san za mene.Postigao sam dva gola na šeste mečeva".

"Moj prvi gol za klub iz mog rodnog grada bio je protiv West Ham-a i bio je fantastičan.Nadam se da ću u budućnosti davati još više golova.Medjutim, moja sadašnja preokupacija je da se vratim u tim i pomognem klubu da ostane u Premier League".

Kako The Chronicle javlja, uskoro bi pet igrača iz rezervnog sastava i iz akademije trebalo da potpišu ugovore sa Newcastle United-om.Reč je o Brad Inman-u(dve godine), Callum Morris, Darren Lough i James Taylor su dobili ugovore na jednu godinu.Matthew Grieve je dobio trogodišnju školarinu...

Čekamo vesti oko produženja ugovora za sledeće igrače: Mark Doninger, Ryan Donaldson, Frank Wiafe Danquah, Jonny Godsmark i James Marwood.Ugovori im ističu ovog leta...

NEW DEAL ... ANDY CARROLL