Iz sezone u sezonu nastavljaju se "novinarska" predvidjanja oko Obafemi Martins-a , da li ostaje ili odlazi iz kluba?Pa , dokle više , "dragi" novinari?

The Sunday Mirror je danas objavio vest da Kevin Keegan želi da proda Martins-a zbog nedostatka novca kojeg bi upotrebio za dovodjenje novih igrača.Navodno je Arsenal(ponovo) zainteresovan da u svoje redove dovede Obafemi Martins-a za sumu od 15. miliona funti.

Medjutim , čak je i The Sunday Mirror objavio da je i Martins ostao bez teksta kada je čuo ovu vest , tako da sumnjamo da je sve ovo istina.

Kevin Keegan se vratio sa odmora i u potrazi je za novim pojačanjima i kako piše The Sunday Mirror , Keegan na raspolaganju ima samo 20. miliona funti.Prodati su Emre i David Rozehnal- za otprilike 7. miliona funti , Shola Ameobi je sledeći , nadamo se cifri od 3. miliona funti , još ako ode i Alan Smith za 4. miliona funti , to će biti pristojna suma (+20. miliona funti od Ashley-a) za pojačanja.

Lično mislim da su pisanja oko prodaje Martins-a još jedan u nizu pokušaja destabilizacije kluba u ovim teškim i turbulentnim danima za naš klub.

Ostavite Martins-a da igra za Newcastle United i on će pokazati svoje pravo lice.

 

        Obafemi Martins ... our  number 9