[ Generalna ] 04 Jul, 2008 22:28

Steven Taylor je potpisao novi trogodišnji ugovor sa Newcastle United-om.

Saga se konačno završila , čak je i vlasnik Mike Ashley urgirao oko novog ugovora sa mladim defanzivcem Newcastle-a , kako bi mu plata bila pristojna?!? Priča se da ćemu nedeljna plata iznositi oko 35.000 funti.

Steven Taylor nikada nije krio da želi da ostane u Newcastle United-u i jedino je bio problem visina njegovih nedeljnih primanja.Njegov otac koji mu je ujedno i agent je naravno želeo da izvuče za svog sina što višu nedeljnu platu ali je sa par ne odmerenih izjava samo pogoršao situaciju.Medjutim , stvari su na obostrano zadovoljstvo došle na svoje mesto i Taylor je konačno potpsao naovi ugovor za crno-bele.

Taylor: " Oduševljen sam što sam potpisao novi ugovor.Newcastle United je moj prvi klub i on je jedini tim za kojeg želim da igram.Ne mogu da dočekam novu sezonu ".

 

photo: nufc.co.uk 

[ Generalna ] 02 Jul, 2008 12:35

Newcastle United je doveo i prvo pojačanje ovog leta.Reč je o desnom krilu RCD Mallorca-e , Jonas Gutierrez-u.Argentinac ima svega 25. godina i potpisao je petogodišnji ugovor ze ekipu Kevin Keegan-a.

Nadimak spiderman Gutierrez-a je "zaradio" posle proslava golova kada je na glavu navlačio masku sa likom spiderman-a.

Jonas: "Ja vam ne mogu objasniti koliko sam uzbudjen što sam prešao u Newcastle United.Premier League je divno mesto za igru i ne mogu da dočekam da upoznam svoje nove saigrače i da Navijačima Newcastle United-a pokažem koliko vredim".

Keegan: "Jonas je odlično pojačanje za nas.Znam da je mnogo klubova bilo zainteresovano za njega ali mi smo uspeli da ga dovedemo.On je veoma uzbudljiv igrač i očekujem od navijača da će uživati gledajući ga".

Navijači Newcastle-a mogu očekivati Jonas-a u timu protiv PSV Eindhoven-a(6-og avgusta) i protiv Valencia-e(9-og avgusta).


Ostaje nam da vidimo šta će biti sa James Milner-om , koji igra upravo na poziciji desnog krila.

    JONAS  GUTIERREZ  U  NEWCASTLE  UNITED-u 

«Prethodni   1 2 3