Posle turbulentnih vesti vezanih za Fabricio Coloccini-a proteklih dana , danas(sreda) nema nikakvih vesti o njemu i o njegovom mogućem prelasku u Newcastle United.

Deportivo La Coruna je na pripremama u Venecueli ali Coloccini nije sa ostatkom ekipe u Južnoj Americi , jer čeka rasplet situacije izmedju Newcastle United-a i njegovog sadašnjeg kluba Deportivo La Coruna-e.

Da podsetimo , ugovor je već bio dogovoren , cena za Fabricio-a je bila 8,5. miliona funti ali je u poslednji čas predesdnik Deportivo La Coruna-e , Augusto César Lendoiro podigao cenu na 9,6. miliona funti i dogovor je odmah pao u vodu.

Španski mediji danas(sreda) javljaju , da je Coloccini-ev agent , Marcello Lombilla sa žaljenjem konstatovao , da bi Newcastle United trebao da potraži odbrambenog igrača negde drugo , zbog predsednika Deportivo La Coruna-e , Augusto César Lendoiro-a , koji ne želi da Coloccini-a pusti u Newcastle United.

Marcello Lombilla je izjavio za El Ideal Gallego:

"Pričao sam sa direktorima Newcastle United-a , objasnivši im situaciju sa Coloccini-em , rekavši im da novog defanzivca potraže na drugom mestu.Znam da je Newcastle limitiran sa novcem i da novac koji predsednik Deportivo La Coruna-e , Lendoiro zahteva za Colocinni-a , Newcastle United ne želi da plati".

Nešto slično dogodilo se i pre par sezona kada je Newcastle United dovodio Alberto Luque-a upravo iz Deportivo La Coruna-e , kada je u poslednji čas Augusto César Lendoiro podigao cenu za njega.Newcastle United se našao pred svršenim činom i tu cenu je naš klub morao prihvatiti.

Da podsetimo , Newcastle United je Coloccini-a tražio i Januara 2007. godine , kada je njegova cena bila samo 2,7. miliona funti , dok je Newcastle United za argentinca nudio samo 1,5. miliona funti.Umesto njega , doveli smo na pozajmicu Oguchi Onyewu-a , sećate se?

 

   FABRICIO  COLOCCINI ... NIŠTA  NI  OD  NjEGA