[ Generalna ] 13 Septembar, 2007 19:14

Evo nekoliko fotografija sa današnjeg treninga Newcastle United-a(thanks nufc.co.uk)

   

                           Abdoulaye Faye

   

                         Claudio Cacapa

   

      buduća nada NUFC-a...Frank Wiafe Danquah  

   

                           Habib Beye

   

                        Kazenga Lua-Lua 

[ Generalna ] 13 Septembar, 2007 16:47

Postoje nekoliko igrača sa kojima bi borad Newcastle United-a morao da potpiše nove ugovore do kraja godine.Ti igrači su Michael Owen,Obafemi Martins i Steven Taylor.

Što se tiče Martins-a i Owen-a sa njima bi se morao sklopiti novi ugovor gde nema klauzule za njihovu slobodu. 

Steven Taylor:navodno za njega je interesovanje pokazao Liverpool da ga dovede u januarskom prelaznom roku za 5.miliona funti.Neki mediji javljaju da su i Chelsea i Tottenham zainteresovani za mladog defanzivca Newcastle-a.Mi verujumo Chris Mort-u da će veoma brzo biti postignut dogovor sa Taylor-om oko novog ugovora,koji će biti nadamo se,na pet godina.

Obafemi Martins:Još od prvog dana kada je došao rekli smo za njega da će biti veoma važan igrač za crno-bele.Pregovori izmedju Oba-e i Newcastle-a su u toku i on je izrazio želju da ostane u ovom klubu.Navijači ga vole i on je pokazao da može 

da bude i timski igrač.Utakmica protiv  Wigan-a je to i pokazala kada je Martins ušao sa klupe i sjajno centrirao Owen-u za gol.

Na treninzima Allardyce uveliko uvežbava tandem Owen-Martins i verujemo da će taj tandem biti jedan od najboljih tandema u Premiership-u.Petogodišnji ugovor sa njim bio bi sjajan.  

Michael Owen:Trenutno spasitelj selektora Engleske McClaren-a jer je proradio u pravom trenutku.Nekoliko poslednjih utakmica je svima pokazalo koliko je mentalno jak Owen.

Vratiti se na teren posle takve dve povrede i sa takvim uspehom mogu samo svetski igrači.

Možda je trenutno i prerano pričati o produžetku ugovora sa njim ali on je na polovini svog četvorogodišnjeg ugovora sa svrakama i opcija na još tri-četiri godine bila bi sjajna.Mislimo da bi to bilo dovoljno vremena da Owen konačno zablista i u Newcastle United-u. 

       

    
         

[ Generalna ] 13 Septembar, 2007 16:26

Michael Owen ponovo trese mreže.Ovoga puta stradala je reprezentacija Rusije.Reprezentacija Engleske je na Wembley-u slavila rezultatom 3:0 a Owen je dva puta pogodio mrežu Rusa.

Prvi gol je postigao već u 7.minutu.Bio je to tipičan Owen-ovski gol iz šesaesterca iskosa sa leve strane.Michael Owen je gadjao suprotan ugao i pogodio ga.

Drugi gol Owen je postigao u 31. minutu na sjajan pas Heskey-a.Owen je šutirao sa ivice šesnaesterca i pogodio leve rašlje gola Rusije za 2:0.

Na 3:0 povećao je Rio Ferdinand u 84.minutu što je bio i konačan rezultat,England-Russia 3:0. 

Lista strelaca reprezentacije Engleske:

Bobby Charlton 49 golova u 106 nastupa
Gary Lineker 48 golova u 80 nastupa
Jimmy Greaves 44 golova u 57 nastupa
Michael Owen 40 golova u 85 nastupa
Alan Shearer 30 golova u 63 nastupa

Tom Finney 30 golova u 26 nastupa
Nat Lofthouse 30 golova u 33 nastupa

   

                                  1:0 Michael Owen 

   

                                    2:0 Micheal Owen

  
                            Owen prima čestitke od McClaren-a