[ Generalna ] 27 Avgust, 2007 15:01

Danas je Sam Allardyce izjavio da će biti veoma angažovan do kraja prelaznog roka (31. Avgusta),kako bi našao adekvatne zamene za dva povredjena igrača Carr-a i Ramage-a.

U fokusu su dva igrača Chelsea koji igraju na poziciji desnog beka Glenn Johnson i Lassana Diarra,mada Diarra može da odigra i na poziciji zadnjeg veznog.
Oko je još poodavno bačeno i na Faye-a iz Bolton-a i nadamo se da će se i taj transfer realizovati što pre.

Mourinho je dovodjenjem Belletti-a pokrio poziciju desnog beka jer pored Belletti-a za to mesto će konkurisati i Paolo Ferreira(koji je Portugalac kao i Mourinho),tako da se otvara prostor za Newcastle-a da kupi ili Johnson-a ili Diarra-u.Sumnjam da će ih Mourinho obojicu pustiti jer je Diarra veliki talenat i upravo je on doveden da zameni Makelele-a.

Abdoulaye Faye je ponovo izostavljen sa spiska igrača koje komkurišu za meč u ekipi Bolton-a i sve je bliži i prelasku u Newcastle United.
Faye
 je već saradjivao u Bolton-u sa Sam Allardyce-om i u Newcastle United-u ga očekuje plata od 40,000 funti nedeljno.

Newcastle je takodje u poteri i za Francuzom Peter Luccin-om koji igra za Atletico Madrid.Pored Newcastle-a u igri je i Birmingham City i svi očekuju da će Luccin koji igra na poziciji veznog igrača do petka napustiti Madrid i pristupiti Newcastle United-u.Luccin ima 28.godina i pre Atletico-a je igrao za AS Cannes,Bordeaux Marseilles,PSG i Celta de Vigo.

                 

                                              Glenn Johnson 

                 

                                              Lassana Diarra 

                  

                                      Abdoulaye Faye 

  

                                             Peter Luccin 

[ Generalna ] 27 Avgust, 2007 14:39

Samo da vas podsetim šta sam napisao 10. Jula 2007. o našem najboljem igraču u protekla tri kola Charles N'Zogbia-i.

Do sada veoma ludo leto za Newcastle United.Novi vlasnik,novi manager,četiri pojačanja do sada,ko dolazi ,mnogi su već otišli,ostaje li Martins ,ostaje li Owen,ko će biti novi kapiten,sve su to pitanja vezana za naš voljeni klub.

Međutim,jedno od važnijih pitanja je to da li Charles N'Zogbia ostaje u Newacstle United-u.
U sezoni 2005/06,koja je bila veoma loša po Newcastle,Charles je bio naša jedina svetla tačka.Postigao je šest golova i bio je naš najbolji asistent.Veoma brzo je postao omiljeni igrač kod mnogih navijača Newcastle United-a.

Prošle sezone mladog francuza kao da je uzdrmalo Newcastle-ovo pojačanje u vidu Damien Duff-a,i N'Zogbia nije bio ni bleda senka.Doduše,dugo je bio i povređen ali se očekivalo mnogo više.

Danas je West Ham izrazio želju da dovede Charles N'Zogbia-u.Sledeća sezona će verovatno biti ključna za Charles-a.Ukoliko ostane u Newcastle-u , od njega očekujem da zasija punim sjajem i da postane jedan od naših ključnih igrača.

Očekujem od Sam Allerdyce-a da upravo sa njim počne prvo kolo Premier League 11. avgusta protiv Boltona.