[ Generalna ] 13 Avgust, 2007 17:56

Nobby Solano je obećao navijačima Newcastle-a da će ostati u klubu i time je otklonio sve dileme oko njegovog prelaska u West Ham ili neki od španskih klubova.

Naime,za vreme njegovog zagrevanja na utakmici u Bolton-u,kada se pripremao da udje u igru , navijači  Newcastle-a su mu pokazali koliko ga vole i koliko je on popularan medju njima. 

Solano je bio veoma emocionalan posle utakmice i izjavio je sledeće: "Pripremao sam se za veliku odluku u narednih nekoliko dana.Dobio sam poziv od West Ham-a i sve je bilo na upravama da se dogovore.Razlog zbog kojeg sam želeo da odem u London je taj što moja žena i deca tamo žive.Bila je to laka odluka za mene ali i ona je deo života".

"Ja znam da sam profesionalni fudbaler,ali se nekada porodica mora staviti ispred svega.Sam Allardyce je veliki čovek i on mi je i rekao da ako želim da odem on me neće sputavati u tome,ali mi je i rekao ako želim da ostanem neće takodje biti nikakvih problema".

"Kako u poslednjih par dana nije bilo nikakvih naznaka od West Ham-a da žele da me angažuju , odlučio sam da ostanem jer osećam da će se ovde nešto veliko desiti.Biti deo Newcastle-a je nešto najlepše što mi se desilo u životu i ja želim da sa ovim timom osvojim neki trofej".

                    

[ Generalna ] 13 Avgust, 2007 15:40

37. godina danas...

Hvala ti za svaki gol u crno-belom dresu...
Hvala ti za svaki provedeni minut u Newcastle United-u...
Hvala ti za sećanja...
Hvala ti što postojiš...
Hvala ti Alane...