Prošle nedelje Sam Allardyce je dao par veoma zanimljivih izjava o Newcastle United-u , ali ja lično nisam želeo da ih objavljujem na našem blogu , jer sam smatrao da nisu dovoljno vredne pažnje.Obično kada manager dobije otkaz u nekom klubu , za njega je najbolje da jedno vreme u medijima ćuti , medjutim , čini se da je Allardyce-u ipak proradila sujeta i da on jednostavno nije mogao tek tako da se pomiri sa otkazom u Newcastle United-u.

Sve nas je zaista i šokirao način na koji je Allardyce otpušten , ali imao je zaista veoma loše rezultate i dvojac Ashley/Mort je odlučio da mu da novac za taxi.Medjutim , sledeće dve nedelje su rezultatski bile još katastrofalnije ali i Allardyce je talasao brod koji tone.

Sam Alardyce:

"Tužno je da neko kao ja dobije otkaz od kluba kao što je Newcastle United , sa rečima da je taj posao prevelik za mene.To jednostavno nije istina.Ako želite da budem iskren , istina je obrnuta.Newcastle jednostavno nije dovoljno veliki klub za mene i moje ambicije".

Šta reći na ove Allardyce-ove izjave?Jednostavno , mislim da će Frank Rijkaard veoma brzo dobiti otkaz u Barcelona-i i eto prilike za Allardyce-a da nametne svoje ambicije.

Lično mislim da je i Southampton preveliki zalogaj za njega i njegovu sujetu a posebno za njegov ego.

Komentari su dobrodošli: