IPSWICH  TOWN  -  NEWCASTLE  UNITED

 

Newcastle United ove subote gostuje u Ipswich-u, gde će odmeriti snage sa istomenim timom. Meč se igra na Portman Roda-u, sa počekom u 5:30pm(GMT).

NUFC: Povređeni su Jonas i Ameobi, dok su se na povrede žalili Barton, Kadar, kao i Simpson. Guthrie odrađuje jedan meč suspenzije, zbog crvenog kartona, na prošlom meču.

New boy Marlon Herewood je u konkurenciji za tim

Sudija: Michael Jones

TV prenos na Sport Klub-u Srbija, sa početkom u 18:30h(CET).

P.S.
Oba tim će igrati u dresovima svojih boja, ali sa logoom Sir Bobby Robson Foundation, kao i sa datumom i vremenom odigravanja utakmice. Pre početka meča, Robson-u će se odati pošta, jednominutnim aplauzom. Dresovi i jednog i drugog kluba će ići na aukciji i ceo dobijeni iznos, biće uplaćen u Sir Bobby Robson Foundation protiv raka.

Udovica Sir Bobby Robson-a, Elsie Robson, će takođe biti na Portman Road-u, gde će se na poluvremenu pojaviti na centru igrališta.

Elsie Robson će sa svojim sinovima Mark-om i Paul-om, prekrstiti North Stand Portman Road-a u The Bobby Robson Stand. Takođe će u etar biti pušteno 709 plavo-belih balona, koji predstavljaju broj utakmica, koliko je Sir Bobby Robson predvodio Ipswich Town FC sa klupe.

Nešto ranije toga dana, gradonačelnici Ipswich-a i Newcastle-a, kao i direktori klubova će odati poštu Sir Bobby Robson-u, kod njegove statue, ispred Portman Road-a.