Mike Ashley je sinoć u Bahri Bar u Dubai-u ispijajući svoj Mojito koktel sa Arapskim investitorima javno rekao ispod koje cene neće prodati Newcastle United.Ni manje ni više ta cena je 860. miliona američkih dolara , što je dva puta više nego što je on platio za njega.860. miliona američkih dolara je 430. miliona britanskih funti.

Neki izvori tvrde da su Arapski investitori bili spremni da za Newastle United plate 360. miliona američkih dolara.Pregovorima su prisustvovali pored Mike Ashley-a i glavne mirodjije u svemu Derek Llambias i Dennis Wise.

Arapi su izjavili da je ta cena previsoka za Newcastle United i da će u narednim danima odlučiti da li će poslati novu ponudu za klub iz Engleske.

Bojim se da Mike Ashley ovo namerno radi.430. miliona funti , za šta?Ashley želi da napusti Newcastle sa čitavih 200. miliona funti zarade za samo godinu dana.Šta je on to uradio da bi zaradio svih 200. miliona funti???Ostavio je klub bez manager-a , na samo dva boda od zone ispadanja , sa gomilom igrača koji su izgubljeni na terenu i koji jedva čekaju januarski prelazni rok da napuste brod koji tone.

Tipično Cockney-evsko ... da ne psujem ovde sada !!!

 

 

                 SHEIKH  MOHAMMED BIN  RASHID AL  MAKTOUM