[ Generalna ] 16 Avgust, 2007 13:54

sa:nufc.co.uk

Kieron Dyer je potpisao četvorogodišnji  ugovor sa West Ham United-om.Newcastle United će inkasirati 7. miliona funti.

Dyer napušta Newcastle posle osam sezona i 251. meča odigranih za crno-bele i odlazi u London kako bi bio bliže svojoj porodici u Ipswich-u.

Dyer se jutros oprostio od sada već bivših saigrača i privatnim helikopterom odleteo za London gde je i potpisao ugovor sa West Ham United-om.

Nadamo se daće Dyer kada go bude nastupao na St.James' Park-u od publike dobijati samo jedno veliko BOO , jer je to i zaslužio. 

                            

                           Sa St. James' Park-a na Upton Park 

[ Generalna ] 15 Avgust, 2007 12:13

Očekuje nas veoma burna sreda što se tiče dolazaka i odlazaka igrača iz Newcastle United-a.

Odlazak su najavili Kieron Dyer,Nobby Solano(obojica u West Ham iako je Solano pre samo dva dana rekao da ostaje) i Albert Luque(u Levante). 

Big Sam  će pokušati da dovede Mario Yepes-a(PSG),Juliano Belletti-a(Barcelona) i Abdoulaye Faye-a(Bolton).

Boltonske novine su danas objavile vest da je Faye povučen iz sastava Bolton-a za večerašnji meč sa Fulham-om i da je igrač u Newcastle-u gde treba da završi sve formalnosti oko prelaska u Newcastle United

  

               Mario Yepes(PSG)

  

           Juliano Belletti(Barcelona)

  

        Abdoulaye Faye(Bolton)

 

 

[ Generalna ] 14 Avgust, 2007 21:02

Mladi napadač Newcastle United-a, Andy Carroll otošao je na pozajmicu od šest meseci u ekipu iz Championship-a,Preston North End.

18-ogodišnji Andy Carroll je debitovao za Newcastle protiv Palermo-a prošle sezone i svi mu predvidjaju veoma svetlu budućnost.

Mislimo da je ovo veoma dobra odluka Newcastle-a da pusti Carroll-a negde na kaljenje,jer je u njegovom uzrastu veoma važno da igra takmičarske utakmice.

Realno gledano on bi ove sezone u Newcastle-u igrao veoma malo ili gotovo nikako jer je konkurencija u špicu napada veoma jaka(Owen,Martins,Viduka,Smith,Ameobi i Luque(ako ostane)).

      

                        Big Andy u Preston North End-u na pozamici 

[ Generalna ] 13 Avgust, 2007 17:56

Nobby Solano je obećao navijačima Newcastle-a da će ostati u klubu i time je otklonio sve dileme oko njegovog prelaska u West Ham ili neki od španskih klubova.

Naime,za vreme njegovog zagrevanja na utakmici u Bolton-u,kada se pripremao da udje u igru , navijači  Newcastle-a su mu pokazali koliko ga vole i koliko je on popularan medju njima. 

Solano je bio veoma emocionalan posle utakmice i izjavio je sledeće: "Pripremao sam se za veliku odluku u narednih nekoliko dana.Dobio sam poziv od West Ham-a i sve je bilo na upravama da se dogovore.Razlog zbog kojeg sam želeo da odem u London je taj što moja žena i deca tamo žive.Bila je to laka odluka za mene ali i ona je deo života".

"Ja znam da sam profesionalni fudbaler,ali se nekada porodica mora staviti ispred svega.Sam Allardyce je veliki čovek i on mi je i rekao da ako želim da odem on me neće sputavati u tome,ali mi je i rekao ako želim da ostanem neće takodje biti nikakvih problema".

"Kako u poslednjih par dana nije bilo nikakvih naznaka od West Ham-a da žele da me angažuju , odlučio sam da ostanem jer osećam da će se ovde nešto veliko desiti.Biti deo Newcastle-a je nešto najlepše što mi se desilo u životu i ja želim da sa ovim timom osvojim neki trofej".

                    

[ Generalna ] 13 Avgust, 2007 15:40

37. godina danas...

Hvala ti za svaki gol u crno-belom dresu...
Hvala ti za svaki provedeni minut u Newcastle United-u...
Hvala ti za sećanja...
Hvala ti što postojiš...
Hvala ti Alane...