CRYSTAL PALACE  -  NEWCASTLE UNITED  5 : 1

Raspad sistema u Newcastle United-u rezultirao je još jednom očajnom partijom, dok su raspoloženi domaći igrači ispratili goste sa pet komada u njihovoj mreži. A napadali smo Pardew-a kad je pre početka prošle sezone targetirao 45 bodova za Newcastle United. Čovek je samo bio realan

Poveo je Newcastle United 0:1 golom Papiss Cisse-a, koji je glavom sa sedam metara u desetom minutu matirao Hennessey-a.

Tada Crystal Palace kreće da igra fudbal. Izjednačili su na 1:1 već posle četiri minuta preko James McArthur-a, uz veliku pomoć Dummett-a kojeg je lopta udarila i promenila pravac i matirala Elliot-a.

Na 2:1 preokreće Yannick Bolasie u 17. minutu utakmice, rezantnim udarcem sa dvanaest metara, iskosa sa levog boka

Na 3:1 povisuje Wilfried Zaha volej udarcem u 41. minutu utakmice.

Na 4:1 povisuje Yannick Bolasie u 47. minutu utakmice udarcem sa tri metra.

Konačan rezultat 5:1 postavlja James McArthur u 90. minutu utakmice, udarcem sa pet metara, iskosa sa leve strane.


Konačan rezultat: 5 : 1


Team: Elliot, Janmaat, Mbemba, Coloccini, Dummett, Colback (Gouffran 70), Anita, Sissoko, Wijnaldum (De Jong 70), Perez (Lascelles 46), Cisse.
Subs n/u: Darlow, Sterry, Thauvin, Mitrovic.

CPFC: Hennessey, Ward, Dann, Delaney, Souare, McArthur, Cabaye (Lee 75), Zaha (Jedinak 67), Puncheon, Bolasie, Wickham (Bamford 86).
Subs n/u: Speroni, Kelly, Ledley, Chamakh.

Sudija: Stuart Attwell

Gledalaca: 24,833 (oko 2,800 Toon Army).

P.S.
Nezgodno je kad shvatiš da imaš manje bodova (10) od odigranih utakmica (14) i nalaziš se na 19. mestu na tabeli od 20 klubova u ligi. Nezgodno je kad vidiš da se i oni koji su ispod tebe i oni koji su iznad tebe bore za svaki bod u svakom meču a ti toneš li toneš. Nezgodno je kada vidiš da ti kapitena zabole baš i za klub i za navijače. Nezgodno je kada vidiš da igrači od kojih očekuješ da budu okosnica tima se sakrivaju kao kukavice po terenu ne želeći da preuzmu odgovornost na sebe, bežeći od svake lopte. Nezgodno je kada vidiš da moraš da se čupaš protiv timova kao što su Liverpool i Tottenham. Nezgodno je kad vidiš da ti se dojučerašnji manager Alan Pardew trudi da sakrije osmeh, dok ti se sadašnji trener McClaren ne trudi da sakrije svoj očaj McClaren Out, Ashley Out, Charlney Out, Carr Out, ovi što kose travu Out, ekonom Out, svi Out!!!

photo: dailymail