NEWCASTLE UNITED  -  SHEFFIELD WEDNESDAY  0 : 1

U okviru treće runde Capital One Cup-a, Newcastle United je na svom terenu izgubio 0:1 od ekipe Sheffield Wednesday. Da stvar bude još tužnija, gosti su na teren St James' Park-a izveli rezervni tim, bez desetorice standardnih igrača.

U prvom poluvremenu Moussa Sissoko je imao dobru priliku da dovede Svrake u vođstvo, ali je on pogodio stativu.

Jedini gol na meču pao je u 76. minutu. Strelac je bio Lewis McGugan preciznim udarcem sa osamnaest metara. Krul je morao bolje da reaguje u ovoj situaciji.

Sove su mogle i ubedljivije da pobede da su svoje prilike iskoristili Lucas Joao i Sergiu Bus, koji su u samo jednom napadu pogodili dva puta prečku Krul-ovog gola.

Steve McClaren je izveo sastav u formaciji 4-6-0, gde je Siem de Jong navodno trebao da igra špica, ali je on za 90 minuta imao jednu izglednu priliku i šutirao pored gola. Čini se da je McClaren pogubio konce i da će verovatno vrlo brzo dobiti otkaz.


Konačan rezultat: 0 : 1


NUFC: Krul, Janmaat (Mbabu 46), Lascelles, Williamson, Mbemba, Anita, Wijnaldum, Thauvin (Perez 46), Sissoko, Obertan (Toney 70), De Jong.
Subs n/u: Coloccini, Gouffran, Elliot, Barlaser.

SWFC: Wildsmith, Palmer, Loovens, Lees, Wiggins, Sougou (Bannan 85), Semedo, McGugan, Helan, Matias (Bus 64), Lucas Joao (Nuhiu 79).
Subs n/u: Turner, Lopez, Price, Pudil.

Sudija: Chris Kavanagh

Gledalaca: 33,986 (5,000 gostujućih navijača)

P.S.
Sramota!!!

photo: dailymail