MALAGA  -  NEWCASTLE UNITED  3 : 1

Malaga je na Schalke-ovoj Veltins Areni očitala pravu fudbalsku lekciju igračima Newcastle United-a. Već posle prvih 45 minuta igre, rezultat je glasio 3:0 za razigrane Špance.

Prvi gol za Malaga-u, postigao je Sergi Darder u 25. minutu, prelepim udarcem sa dvadesetak metara. Lopta je od leve stative Elliot-ovog gola završila u mreži za 1:0.

Samo sedam minuta kasnije, tačnije u 27. minutu Malaga stiže do 2:0. Samu Castillejo je ostao usamljen na petercu i volejom je lako matirao Elliot-a.

U 43. minutu utakmice, Samu Castillejo je ponovo strelac. Ovoga puta gol je postigao sa dvadesetak metara, zakucavši loptu u leve rašlje Elliot-ovog gola, za 3:0. Yanga-Mbiwa je sve to samo posmatrao.

U nastavku igre Pardew je izmenama pokušao da razmrda ekipu i to je urodilo plodom u 60. minutu, kada je Gabriel Obertan udarcem sa osamnaest metara, iskosa sa leve strane pogodio leve rašlje golmana Malaga-e Kamenog (to mu je prezime, ne nadimak).


Konačan rezultat: 3 : 0


NUFC: Elliot, Yanga-Mbiwa (Satka 84), S.Taylor, Coloccini (Williamson 74), Haidara (Dummett 67), Sissoko (Obertan 46), Colback (Anita 67), Abeid (Vuckic 74), Cabella (Aarons 46), Armstrong (Gouffran 46), Perez (Riviere 46).
Subs n/u: Krul, Alnwick, Janmaat, Streete, Tiote, Campbell.

Malaga: Kameni, Gamez, Wellington, Sanchez (Angeleri 73), Antunes, Darder (Juanami 73), Camacho, Horta (Perez 86), Duda, (Sanchez 86), Castillejo (Juanpi 54), Santa Cruz (Alberto 73).
Subs n/u: Ochoa, Cousillas, Boka, Rosales, Recio, Rescaldani.

photo: dailymail